Clear Stock Bustelle Cream | Membesar dan menegangkan payudara

Clear Stock Bustelle Cream | Membesar dan menegangkan payudara
Click image for Gallery
  • Kod Produk: bustelle original
  • Kewujudan: Ada Stok
  • RM250.00 RM80.00
- +

Tukar Saiz Bra Anda Dengan Bustelle Cream

Rahsia tingkatkan keyakinan bersama suami 150%​

BUSTELLE ORIGINAL MADE IN RUSSIA

Terbukti Berkesan Tambah Saiz Payudara 

“Akak memang pakai coli jenis ‘push up’ bila keluar rumah. Lepas pakai Bustelle cream ni..coli ‘push up’ tu boleh buat koleksi dah”

“ Breast saya makin tegang. Lebih pejal & padat. Nipple makin timbul. Saya tengok pun geram hehehe. Boleh apply lagi before nikah”

 

 

*Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person


Perhatian para wanita/isteri/ibu yang sayangkan suami!!

Adakah anda mengalami masalah seperti:

  • Payudara kecil & kendur

  • Payudara melendut & kulit sekitar payudara berkedut

  • Puting payudara sangat hitam

  • Punggung tak mantap

  • Suami selalu kompen payudara kecil & melendut

  • Risau suami cari lain

  • Dah tak konfiden dengan diri sendiri (Tahap Kritikal dah!!)

Jangan biarkan ini terjadi kepada anda!

Anda mesti ubah sekarang!

Bukan dengan senaman!

Bukan dengan minuman!

Dan bukan juga dengan pembedahan silicon!

TETAPI

SAPU SAHAJA!

BUSTELLE CREAM untuk dapatkan kesan yang cepat, selamat & berbaloi

Dengan BUSTELLE CREAM semuanya akan menjadi kenyataan 

APA ITU BUSTELLE CREAM?

Suatu formula krim yang inovatif yang berasaskan bahan semula jadi.

Ramai wanita di seluruh dunia menggunakan krim payudara Bustelle, dan mereka semua sangat gembira. Hasil yang boleh dilihat menggembirakan semua orang: kulit menjadi semakin ketat, payudara menjadi lebih montok dan tegang.

Payudara memainkan bahagian penting dalam seksualiti wanita. Tetapi, berdasarkan pelbagai undian, kira-kira enam puluh peratus daripada wanita tidak berpuas hati dengan bahagian badan mereka itu. Bagi wanita, payudara mereka sama ada kelihatan terlalu kecil, atau tiada bentuk, ataupun kendur. Semua masalah ini boleh diselesaikan dengan krim payudara tersebut.

 

                                                                                  

Untuk membantu kaum wanita menjadikan payudara mereka kelihatan lebih cantik, pencipta krim Bustelle telah mencipta suatu ramuan asal. Hasilnya adalah produk yang berkesan dan selamat, yang tidak mempunyai kesan sampingan mahupun kontraindikasi.

 

Kenapa anda perlu cuba BUSTELLE CREAM ?

  • 1ox lebih pantas menyerap ke dalam kulit & kesan yang lebih tahan lama

  • Selamat digunakan & tidak mengandungi sebarang bahan kimia

  • Mengangkat kembali payudara yang jatuh selepas menyusukan anak

  • Membesarkan saiz payudara

  • Memejal & menegangkan payudara yang kendur

  • Mengimbangi saiz payudara kiri & kanan

  • Mencerahkan kulit payudara serta menghilangkan kedutan

  • Menimbulkan puting yang tenggelam & mencerahkan puting

  • Melembutkan kulit payudara & pinggul

KANDUNGAN BUSTELLE CREAM

Siapa Yang Memerlukannya?

Krim ini boleh digunakan oleh wanita untuk pelbagai matlamat yang berbeza, daripada membesarkan payudara mereka hinggalah kepada meningkatkan keanjalannya. Pengilang krim ini mencadangkannya kepada mereka yang:

baru menghentikan penyusuan;

tidak berpuas hati dengan saiz payudara mereka: yang menganggapnya terlalu kecil;

payudara telah kehilangan keanjalan seiring dengan usia.

Oleh kerana krim ini tidak mengandungi sebarang hormon, ia boleh digunakan dengan selamat oleh golongan wanita muda atau wanita yang tidak pernah melahirkan anak.

Seperti yang telah disahkan oleh wanita-wanita yang telah menggunakannya, hasilnya akan kelihatan selepas satu hingga empat minggu. Kesannya adalah berasaskan individu. Kesannya akan terhasil secara beransur-ansur. Hasil berpanjangan yang terbaik akan tercapai selepas beberapa kali melakukan rawatan ini.

Bagaimana untuk menggunakannya? Krim bustelle malaysia

Krim ini hanya perlu disapu pada bahagian payudara. Ia perlu digunakan dengan pergerakan urutan yang lembut daripada bawah ke atas, selama sepuluh minit. Rutin ini dilakukan dua kali sehari. Krim ini mempunyai fragrance yang menyenangkan dan mudah diserap tanpa mengotorkan pakaian.

 

5 MINIT

satu hari UNTUK

payudara YANG CANTIK

 

CARA MUDAH MENGUNAKAN KRIM BUSTELLE

 

Sapukan krim dua kali sehari pada waktu pagi dan malam pada kulit yang telah dibersihkan.

Dengan pergerakkan mengurut, Sapukan krim pada bahagian luar payudara, kemudian pada kawasan payudara,tanpa menyentuh kawasan puting.

Dapatkan kesan yang maksimum untuk hasil terbaik, gunakan Bustelle untuk tempoh 28 hari.

100% Privasi

Pembungkusan | Pembayaran| penghantaran

Jaminan Wang Dikembalikan

Jika Anda Tidak Menerima Produk Yang Dipesan

Penghantaran Pantas

Dijamin Sampai Dengan Selamat

Ada Sebarang Pertanyaan?
Klik Untuk Whatsapp Kami